Om Markföretaget från Upplands Väsby

Vi drivs fortsatt av grundaren som har över 30 års erfarenhet inom mark och anläggning. Vi utför alla typer av sprängningar, bergarbeten och bergborrning till i huvudsak företag och kommuner i Stor-Stockholm. Företaget har utfört arbeten inom fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel, gräsklippning, snöröjning & plogning i såväl Norrort i Vallentuna och Åkersberga, till söderort om Haninge, Vega och Västerhaninge.

Vi rekommenderar att ni hör av er till våra medarbetare i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Mark & Anläggningsarbeten vi gör:

 1. Asfaltering
 2. Bergsprängning
 3. Bergvärme
 4. Husdränering
 5. Husgrunder
 6. Schaktning
 7. Stensättning
 8. Vatten & avlopp
 9. Terrassering
 10. Byta avloppsrör, stammar & ledningar Stockholm

Bergsprängning i Haninge

Vårt upptagningsområde omfattar i första hand södra Stockholm, så som Enskede, Farsta, Huddinge och Älvsjö. Men beroende på jobb och projekt kan vi ta oss ut till hela Stockholmområdet. Vi har i företaget alla tillstånd som erfordras för att kunna utföra alla typer av sprängningar. Genom vårt medlemskap i Bergsprängnings Entreprenörernas Förening, BEF, får vi kontinuerligt utbildning inom säkerhet, lagar och förordningar, teknisk utveckling samt kvalitets- och miljöarbete.

Skötsel av trädgård & fastigheter i Huddinge

Bolaget har kunniga trädgårdsmästare med lång branscvana, och är verksamma över hela Stockholms-området för markarbeten och skötsel av fastigheter. Vi utför markskötsel, trädgårdsskötsel, häck & gräsklippning, fastighetsskötsel, samt vinderunderhåll såsom snöplogning och snöröjning. Företaget gör även städning under alla årstider som höst och vårstädning. Under åren har vi jobbat mycket i södra Stockholm som Haninge, Västerhaninge, Vendelsö, Vega, Huddinge, samt mycket på norrsidan som Väsby, Knivsta, Arlanda, Vallentuna och Åkersberga bland annat. Vi köper material från toppleverantörer.

Erfarenhet & Kunskap i Stuvsta

Med våra många år i branschen vet vi vad som krävs för att utföra säkra sprängningar som håller hög kvalitet. Vi har i dag flera stora kunder som fortlöpande anlitar oss för spränguppdrag. Bland dem kan nämnas Peab, Skanska, NCC och Svevia. Vi har erforderliga entreprenadförsäkringar, god ekonomi och F-Skattsedel.

Kontakta Fastighetskötare idag från Upplands Väsby!

Kontakta oss gärna för referenser och mer information!

 Kontakta våra grävare idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *