Avloppsanläggning till fastigheter i Upplands Väsby, Stockholm

Ska ni flytta till nytt landställe och vill ha ett välfungerande avlopp? Eller behöver ni byta ut er avloppsanläggning till villan? Vi är ett markföretag från Upplands Väsby som har utvecklat en expertis inom inom avloppsanläggning till privatpersoner, företag och kommuner i Stockholm med omnejd. Vi arbetar med många olika företag samt utför arbeten i både den privata och den offentliga sektorn.

Vi rekommenderar att ni hör av er till våra medarbetare i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Våra avloppstjänster i Stockholm

 • Installation av enskilda avlopp
 • VA-arbeten (vatten & avlopp)
 • Schaktning för avlopp
 • Installation av minireningsverk
 • Utbyte av slamavskiljare

Installera minireningsverk eller slamavskiljare?

En vanligt förfrågan vi får på hemsidan är om vi ska välja minireningsverk eller slamavskiljare. Traditionellt har man i Sverige alltid använt slamavskiljare för avloppsanläggning. Men senaste 20 åren har moderna minireningsverk kommer till och blivit mer populärt. Framförallt har de ökat då det kommer nya miljökrav som förbjuder slamavskiljare då de inte räcker till. Därför rekommenderar vi alltid att ni ska välja ett reningsverk om möjligheten finns. 

Anläggning av enskilda avlopp i Vallentuna

Om ni bor i en kommun som exempelvis Vallentuna där miljökraven är hårda så behöver du ha tillstånd för att installera vattentoalett. Därför kan en bra lösning vara att välja enskilt avlopp istället då du inte behöver tillstånd från miljönämnden.

Vi är väldigt duktiga på enskilda avlopp och hjälper er gärna välja rätt modell!  

Markföretag i Odenslunda

Företaget utgår från Upplands Väsby och arbetar gärna i lokalområdet så som; Odenslunda, Vallentuna, Bällsta, Ensta, Täby, Danderyd, Hägernäs, Enebyberg, Djursholm, Stocksund, Sollentuna, Helenelund, Rotebro, Kista, Jakobsberg, Barkaby, Spånga och Solna. 

Kontakta oss för info om avloppsanläggning i er kommun idag!

Välkomna att kontakta oss för frågor eller information gällande avloppsanläggning. Vi hjälper er givetvis kostnadsfritt. 

Kontakta vår markfirma idag 

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *