Vi hjälper dig med terrassering i Stockholm

Letar du efter en professionell markentreprenör som kan hjälpa dig med terrassering i till exempel Nacka, Saltsjö-Boo eller Värmdö? Då har du hittat fram till rätt företag. Hos oss jobbar certifierade och utbildade anläggare som vet hur man genomdriver skräddarsydda kundprojekt på ett effektivt sätt som garanterar hög kvalitet i slutresultatet.

Vi utför professionella och kostnadseffektiva terrasseringar

Att utföra en terrassering kan vara ett sätt att ta vara på ytor i trädgården som annars inte går att använda. Vi skapar platta ytor samtidigt som trädgårdens kuperade karaktär bibehålls. Ytorna kan användas för dekorativa inslag, odling, uteplatser och mycket annat. Vi hjälper dig hela vägen, från grävarbeten till bortforsling av jordmassor. Av oss får du nöjd kundgaranti där vi säkerställer att du är nöjd med slutresultatet.

Kontakta oss så ger vi dig en kostnadsfri offert

Du kan anlita oss för hjälp med terrasseringar i hela Stockholmstrakten inkluderat i orter som till exempel Saltsjöbaden, Huddinge och Trångsund. Du är välkommen att höra av dig till oss så pratar vi om hur du vill att det ska se ut i din trädgård. Så fort som möjligt efter att vi avslutat vårt samtal återkommer vi till dig med ett gratis kostnadsförslag.

Kontakta vår markfirma idag 

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *