Stenläggning & murning i Upplands Väsby, Stockholm

Har ni tänkt renovera er trädgård till villan? Eller ska ni fräscha upp det allmänna utrymmet till bostadsrättsföreningen? I så fall rekommenderar vi att funderar på att använda sten som är en klassisk anläggningsmetod som kommit tillbaka i populäritet. Vi är en företag som specialiserat sig på plattsättning och murning till privatpersoner och fastighetsägare i Stockholm med omnejd. 

Vi rekommenderar att ni hör av er till våra medarbetare i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Våra stensättningstjänster i Stockholm

 • Allt inom stensättning
 • Murning & putsning
 • Uppfarter & gångar
 • Plattsättning
 • Stenläggning vid entrén
 • Fontäner & trädgårdsdetaljer

Vilken sten ska vi välja? 

En vanlig förfrågan vi får från våra kunder och användare är vilken sten de ska välja. Det finns många urval så som natursten och producerad sten. För natursten finns det bl.a; dekorsten, gatsten, gnejs, granit, kalksten, kvartsit, granit, mosaik, porfyr och skiffer. För producerad sten finns det andra val så som tegel och betong. Vi brukar allmänt ge tipset att om ni vill ha något som är snyggt bör ni välja natursten och om ni vill ha något billigare så producerat. Exempelvis i trädgården blir det mycket finare med natursten, men i uppfarten till garaget kan ni välja betongsten. 

Det är en bra investering 

Det anledningar varför man bör dekorera med sten. Bland annat ökar priset till er fastighet då trädgården och entrén är det första man ser. Sedan är det mer hållbart än trä så om ni väljer sten till altanen håller det betydligt längre. 

Plattsättning i Odenslunda

Företaget utgår från Upplands Väsby och arbetar gärna i lokalområdet så som; Odenslunda, Vallentuna, Bällsta, Ensta, Täby, Danderyd, Hägernäs, Enebyberg, Djursholm, Stocksund, Sollentuna, Helenelund, Rotebro, Kista, Jakobsberg, Barkaby, Spånga och Solna. 

Kontakta en erfaren stensättare för fri offert idag!

Välkomna att kontakta oss för frågor eller information gällande våra stentjänster. Vi hjälper er givetvis kostnadsfritt. 

Kontakta vår markfirma idag 

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *