Snöröjning till BRF i Upplands Väsby, Stockholm

Om man bor i bostadsrättsförening eller äger en fastighet så kan vintermånaderna skapa många problem när uppfarter och parkeringshuset blir insnöat. Helst vill man undvika att låta styrelsemedlemmarna sköta snöskottningen då det kan bli ett oerhört stort arbete. Därför kan det vara bra att skapa en relation med ett fastighetsföretag som kan sköta ert vinterunderhåll åt er. Vi har många års erfarenhet och maskinerna för att sköta ert vinterunderhåll till bostäder och kommersiella fastigheter. 

Vi rekommenderar att ni hör av er till våra fastighetsskötare i formuläret till nedanför för en kostnadsfri offert. 

Våra snöplogningstjänster i Stockholm

 • Snöröjning vid vägunderhåll
 • Snöplogning av garageuppfarter & parkingshus
 • Takskottning till fastighetshus
 • Handskottning 

 

Serviceavtal för vinterunderhåll i Vallentuna

Vi känner väl till att under säsongen kan det enkelt bli så att ni blir insnöade, ringer närmsta snöröjare och dom säger att dom är uppbokade. Därför har vi valt att upprätta tydliga serviceavtal till bostadsrättsföreningar och företag som vill känna sig säkra under vintermånaderna. Dessa kan anpassas efter era behov och ekonomi.

Rent generellt brukar våra avtal bestå av akutjour samt utkörning 3 gånger per vecka där vi håller era gatorna fria från snö. För mera information kring våra serviceavtal så ber vi er att kontakta oss i formuläret så kan vi avgöra hur vi kan hjälpa er. 

Snöröjare från Odenslunda

Företaget utgår från Upplands Väsby och arbetar gärna i lokalområdet så som; Odenslunda, Vallentuna, Bällsta, Ensta, Täby, Danderyd, Hägernäs, Enebyberg, Djursholm, Stocksund, Sollentuna, Helenelund, Rotebro, Kista, Jakobsberg, Barkaby, Spånga och Solna. 

Kontakta redan idag oss!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *