Skötsel av utemiljöer i Stockholm

Letar ni efter en ny samarbetspartner som kan ta hand om er utemiljö? Vi känner väl till hur mycket ansvar det kan vara att hålla koll på det allmänna utrymmet och därför är det bäst att binda kontakt med ett markföretag som kan ta hand om det åt er. Vi vänder oss framförallt till kommunala kunder så som skolor, parker, lekplatser och kyrkogårdar men är även duktiga på att hjälpa bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med deras tomt eller gård. 

Vi rekommenderar att ni hör av er till våra medarbetare i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Våra tjänster i Upplands Väsby

 • Byggande och säkerställning av lekmiljöer
 • Besiktning av utemiljöer
 • Trädinventering & trädvård
 • Lövblåsning
 • Gräs och buskklippning i parker
 • Dränering & schaktning 
 • Tomplanering
 • Snöröjning och Snöplogning
 • Vatten & Avlopp

Serviceavtal till BRF & kommunala kunder 

Vi känner väl till att under säsongen kan redan alla bolag vara uppbokade när ni behöver inventera ert kommunala område. Därför har vi valt att upprätta tydliga serviceavtal till kommunala kunder samt bostadsrättsföreningar och företag som vill känna sig säkra för att någon underhåller deras utemiljö.

För mera information kring våra serviceavtal så ber vi er att kontakta oss i formuläret så kan vi avgöra hur vi kan hjälpa er. 

Välj en trygg samarbetspartner inom parkskötsel

Vårt mål är alltid att nå ett varaktigt förhållande med våra kunder och som samarbetspartners arbetar vi tillsammans för en trivsam och funktionell sköts. Företaget är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och är kollektivanslutna samt följer branschens riktlinjer inom miljö, säkerhet och teknik. Bolaget innehar erforderliga entreprenad- och ansvarsförsäkringar, samt har god ekonomi, samt F-Skattsedel.

Anläggning i Odenslunda

Företaget utgår från Upplands Väsby och arbetar gärna i lokalområdet så som; Odenslunda, Vallentuna, Bällsta, Ensta, Täby, Danderyd, Hägernäs, Enebyberg, Djursholm, Stocksund, Sollentuna, Helenelund, Rotebro, Kista, Jakobsberg, Barkaby, Spånga och Solna. 

Kontakta våra medarbetare för kostnadsfri offert idag!

Välkomna att kontakta oss för frågor eller information gällande våra utemiljö-tjänster.

Kontakta vår markfirma idag 

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *