Schaktning i Upplands Väsby, Stockholm

Är ni i behov av en ett markarbete och ska schakta? Det finns mycket att tänka på innan man sätter igång med ett schaktningsarbeten. Bland annat behöver man kontakta kommunen eller vattenverk i närheten för att se om det finns ledningar i närheten. Om en skada uppkommer kan de bli otroligt dyrt. Därför rekommenderar vi att ta kontakt med en expert som kan sköta detta åt dig. Vi utgår från Upplands Väsby och arbetar gärna lokalt men beroende på projekt kan vi hjälpa er i hela Stor-Stockholm. Vi arbetar med många olika företag samt utför arbeten i både den privata och den offentliga sektorn.

Vi rekommenderar att ni hör av er till våra medarbetare i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Våra schaktningstjänster i Stockholm

 • Mark & Gräventreprenader
 • VA-arbeten 
 • Schaktning vid tomtgränser som har utmätts. 
 • Vägarbeten
 • Kabelgrävning, så som fiber m.m.
 • Schaktning vid rörledningar
 • Utgrävning vid anläggandet av pool

Vad är egentligen en schaktning?

På hemsidan har vi märkt att att många kunder faktiskt är osäkra vad en schaktning är och vad det innebär. Generellt är schaktning ett tyngre markarbete där mark grävs ut för att förbereda för ett annat arbete så som kabel eller rördragning. Därför behöver man tyngre maskiner som kan gräva ut ordentligt i frusen eller hård mark. Framförallt görs i samband mes nyproduktion när man mätt ut tomtgränser och ska påbörja entreprenaden. 

Vad bör man tänka på innan en schaktning

Som vi tidigare nämnde finns det en del att tänka på innan schaktning ska utföras och bör endast göras av en expert. Bland annat bör man göra geotekniska eftersökningar för att vad man kan finna under marken. I våra bostadskvarter finns det nu överallt rör och ledningar som kan släcka ned ett helt kvarter om man gräver fel. Om du vill göra det själv rekommenderar vi att ni kontaktar kommunen men vi kan göra det åt er. 

Maskinpark i Odenslunda

Företaget har sin maskinpark i Odenslunda och arbetar gärna i lokalområdet så som; Odenslunda, Vallentuna, Bällsta, Ensta, Täby, Danderyd, Hägernäs, Enebyberg, Djursholm, Stocksund, Sollentuna, Helenelund, Rotebro, Kista, Jakobsberg, Barkaby, Spånga och Solna. 

Kontakta vår schaktningsfirma för kostnadsfri offert idag!

Välkomna att kontakta oss för frågor eller information gällande våra mark & anläggningstjänster. Vi ser fram emot att göra från er!

Kontakta vår markfirma idag 

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *