Anläggning av husgrunder i Upplands Väsby, Stockholm

Ska ni bygga nytt? I så fall ska man alltid börja från grunden och göra det ordentligt. Vi är erfaret anläggningsföretag från Upplands Väsby som har specialiserat sig inom totalentreprenader inom gjutning av husgrunder. Vi samarbetar framförallt med andra byggföretag men kan även åka ut på privata uppdrag om ni ska bygga själv. Vi utgår från Odenslunda och arbetar gärna lokalt men beroende på projekt kan vi hjälpa er i hela Stor-Stockholm. 

Vi rekommenderar att ni hör av er till våra medarbetare i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Vad vi kan erbjuda inom husgrunder i Stockholm

 • Totalentreprenad av husgrunder
 • Gjutning & armering av betongvalv
 • Kabel & rörläggning

Totalentreprenader inom krypgrunder i Vallentuna

När det kommer till husgrunder är det bäst att utföra hela arbetet i ett svep med en projektleare så att allt kommer rätt till. Vi åtar oss gärna hela projektet som totalentreprenör, där vi samlar dessa hantverksgrupper under en projektledare. Detta underlättar både för kunden och för oss, vilket i slutändan ger ett bättre resultat.

Välj ett säkert markföretag i Odenslunda

Företaget är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och är kollektivanslutna samt följer branschens riktlinjer inom miljö, säkerhet och teknik. Vårt mål är alltid att nå ett varaktigt förhållande med våra kunder och som samarbetspartners arbetar vi tillsammans för en trivsam och funktionell sköts.

Gjutning & armering i Ensta

Företaget utgår från Upplands Väsby och arbetar gärna i lokalområdet så som; Odenslunda, Vallentuna, Bällsta, Ensta, Täby, Danderyd, Hägernäs, Enebyberg, Djursholm, Stocksund, Sollentuna, Helenelund, Rotebro, Kista, Jakobsberg, Barkaby, Spånga och Solna. 

Kontakta våra projektledare för kostnadsfri offert idag

Välkomna att kontakta oss för frågor eller information gällande våra gjutningstjänster. Vi arbetar även med andra mark & anläggningstjänster

Kontakta vår markfirma idag 

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *