Byta avloppsrör, stammar & ledningar i Stockholm

Vi är en Stockholmsbaserad byggfirma med stor erfarenhet av VVS. Vi arbetar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella företag. Vi tar uppdrag i hela Stockholm men arbetar framför allt i Huddinge, Trångsund, Haninge och Mälarhöjden. Våra duktiga hantverkare har arbetat i alla typer av hus, från villor till kommersiella lokaler.

Renovera dina rörledningar i Stockholm!

Vi har ett stort kontaktnät av olika hantverkare i Stockholm. Våra kontakter består av hantverkare, målare, snickare och plattsättare. Våra kontakter möjliggör en totalentreprenad där vi tar ansvar för hela renoveringen samtidigt som kunden alltid har sista ordet. Privatpersoner som vill utnyttja våra tjänster kan ansöka om ROT avdrag. Kontakta oss i dag för gratis kostnadsförslag.

Tjänster inom avloppsrenovering

Våra certifierade VVS- montörer har lång erfarenhet av arbete i de flesta typer av hus. Vi utför en rad olika VVS-tjänster, inklusive

 • Relining av rör.
 • Stambyte vid större renoveringar.
 • Sanering av golv vid vattenskador

Stambyte eller rörrenovering

Byte av rör brukar rekommenderas eftersom det är en långsiktig lösning, till skillnad från renovering som är mer provisorisk. Vill man ändå renovera är relining av rören ett alternativ. Rören beläggs med en ny förstärkande yta. Reliningen kan vara upp till 25 år och är ett bra alternativ för kunder som inte vill byta ut rören.

Totalentreprenör inom rörsystem

Ska en större renovering utföras är det lämpligt att samtidigt utföra ett stambyte. Vid ett stambyte byts alla rör i huset ut. Golv och väggar rivs upp varför det är smidigt att utföra stambytet i samband med en större renovering. Vid en större renovering rekommenderar vi även vår totalentreprenad för total ombesörjning av renoveringsprojektet!

Kontakta vår markfirma idag 

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *