Borra bergvärme i Upplands Väsby, Stockholm

Vill ni sänka energikostnaderna och samtidigt göra er del för miljön? I så fall bör ni överväga att installera bergvärme som är en bergsäker investering. Vi är en komplett markentreprenör från Upplands Väsby som specialiserat oss på att borra bergvärme för värmepumpar till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i norra Stockholm med omnejd. Vårt mål är alltid att nå ett varaktigt förhållande med våra kunder och som samarbetspartners arbetar vi tillsammans för en trivsam och funktionell sköts.

Vi rekommenderar att ni hör av er till våra installatörer i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Fördelar med bergvärme i Stockholm

Det finns många fördelar med att välja bergvärme. Bland annat är det: 

 • Det är ekonomiskt fördelaktigt då du redan efter 10 år dragit in kostnaden. Detta är därför en säker investering. 
 • Av alla värmelösningar är bergvärme den vänligaste för miljön.
 • Den är enkel att använda och fungerar automatiskt utan att du behöver oroa dig.

Vad kostar det att installera bergvärme i Vallentuna?

Vi får ofta frågan av våra kunder vad det egentligen kostar att installera bergvärme. Generellt brukar vi säga att kostanden brukar ligga mellan 40 000 till 80 000 kr beroende på hur djupt vi måste borra. Exempelvis om ni endast behöver borra 100 meter kan de kosta 40 000 men om vi måste borra 250 meter kan de bli det dubbla. 

Vi hjälper även till med bergvärmepumpen

Vårt företag samarbetar nära med en VVS-firma som specialiserat sig på värmepumpar. Så om ni väljer oss kan vi ta hand om helheten med borrning och installation. Detta betyder att ni endast har en kontaktperson under hela projektet. 

Markföretag från Odenslunda

Företaget utgår från Odenslunda och arbetar gärna i lokalområdet så som; Odenslunda, Vallentuna, Bällsta, Ensta, Täby, Danderyd, Hägernäs, Enebyberg, Djursholm, Stocksund, Sollentuna, Helenelund, Rotebro, Kista, Jakobsberg, Barkaby, Spånga och Solna. 

Kontakta en våra tekniker för kostnadsfri offert idag!

Välkomna att kontakta oss för frågor eller information gällande våra bergvärmelösningar. Vi erbjuder alltid kostnadsfria besiktningar. 

Kontakta vår markfirma idag 

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *