Säker bergsprängning i Upplands Väsby, Stockholm

Letar ni efter en trygg samarbetspartner för bergsprängning? Vi är ett erfaret markföretag från Upplands Väsby som har många års erfarenhet av bergsprängning och åtar oss både minde och större projekt i Stockholm med omnejd. Vi arbetar med många olika företag så som PEAB och Skanska samt utför arbeten i både den privata och den offentliga sektorn. Vårt mål är alltid att nå ett varaktigt förhållande med våra kunder och som samarbetspartners arbetar vi tillsammans för en trivsam och funktionell sköts.

Vi rekommenderar att ni hör av er till våra projektledare i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Våra bergtjänster i Stockholm

 • Bergsprängning
 • Bergspräckning
 • Bergkrossning
 • Bergförstärkning
 • Bergborrning
 • Lastbilstransporter med maskinsläp
 • Borrhålsinmätning

Tydlig arbetsprocess genom hela projektet

Bergsprängning är ett farligt arbete som kräver många säkerhetsprocesser. Därför har vi utvecklat en tydlig arbetsstandard som vi följer vid varje arbete. Innan varje arbete kommer våra projektledare ut och diskuterar med motsvarande ansvarig för att bearbeta en sprängningsplan. Efter detta ser sätter tar vi fram en riskbedömning som bägge partnerna får. När allt är godkänt sätter vi igång med borrning. Under hela projektet ser vi också till att redovisa hur arbetet går.

Nyttja bergkrossning som ger extra inkomst till företaget

 Efter varje bergsprängning uppkommer det alltid bergmaterial. Detta går givetvis att återanvända och förädlas till olika sorter av bergkrossning som används vid olika byggarbeten. Detta kan ge extra vinster till ert företag. Vi jobbar med både fraktning och bergkrossning som vi sköter år er. Vår maskinpark klarar alla slags bergmaterial.

Anläggningsfirma i Odenslunda

Företaget utgår från Upplands Väsby och arbetar gärna i lokalområdet så som; Odenslunda, Vallentuna, Bällsta, Ensta, Täby, Danderyd, Hägernäs, Enebyberg, Djursholm, Stocksund, Sollentuna, Helenelund, Rotebro, Kista, Jakobsberg, Barkaby, Spånga och Solna. 

Kontakta en markföretag för en kostnadsfri offert idag

Välkomna att kontakta oss för frågor eller information gällande våra bergsprängningstjänster. 

Kontakta vår markfirma idag 

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *