Asfaltering i Upplands Väsby, Stockholm

Asfalt är en av de mest användbara materialen som vi använder här i Sverige. Exempelvis vid uppfarter av garage eller vid vägarbeten passar asfalt perfekt. Vi  är väletablerat företag från Upplands Väsby som hjälper dig med allt inom mark och anläggning i norra Stockholm med omnejd. Vi arbetar med många olika företag samt utför arbeten i både den privata och den offentliga sektorn.

Vi rekommenderar att ni hör av er till våra markarbetare i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Våra asfalteringstjänster i Stockholm

 • Asfaltering vid fiberdragning till grannkvarteret
 • Asfaltera din garageuppfart
 • Asfaltering av gångstråk 
 • Asfaltning av vägförening
 • Asfaltning av parkeringsyta

Asfaltera din garageuppfart i Vallentuna

Vår specialitet är markarbeten vid garageuppfarter och kan gärna hjälpa er med rådgivning för att förbättra er planlösning. Vi kan gärna gräva ut området runtomkring och fylla med betongkross och sedan asfaltera det över. 

Asfaltering vid fiberdragning till området i Täby

Ska ni dra fiberkabel och ansluta er till kommunens nätverk? Eller ska ni dra någon annan kabel till huset? I så fall kan vi hjälpa er med grävningen och lägga ut kablarna samt asfaltera över. Asfalt är perfekt för kabeldragning då det omsluter kablarna väl och skyddar dem. 

Anläggningsfirma från Odenslunda

Företaget utgår från Upplands Väsby och arbetar gärna i lokalområdet så som; Odenslunda, Vallentuna, Bällsta, Ensta, Täby, Danderyd, Hägernäs, Enebyberg, Djursholm, Stocksund, Sollentuna, Helenelund, Rotebro, Kista, Jakobsberg, Barkaby, Spånga och Solna. 

Kontakten erfaren asfalterare för kostnadsfri offert idag!

Välkomna att kontakta oss för frågor eller information gällande våra mark & anläggningstjänster. Vi kommer gärna förbi och inspekterar området och ser över hur vi kan hjälpa er. 

Kontakta vår markfirma idag 

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *