Mark & Anläggning i Stockholm Huddinge

Mark & Anläggningsmaskiner i Stockholm AB drivs fortsatt av grundaren Mats Johansson som startade företaget 1994. Mats var dessförinnan anställd på BPA/Peab och har idag nästan 30 års erfarenhet inom bergsprängning. Vi utför alla typer av sprängningar, bergarbeten och bergborrning till i huvudsak företag och kommuner i Stor-Stockholm. Företaget har utfört arbeten inom fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel, gräsklippning, snöröjning & plogning i såväl norrort i vallentuna och åkersberga, till söderort om haninge, vega och västerhaninge

Bergsprängning i Söderort Haninge

Vårt upptagningsområde omfattar i första hand södra Stockholm, så som Enskede, Farsta, Huddinge och Älvsjö. Men beroende på jobb och projekt kan vi ta oss ut till hela Stockholmområdet. Mark & Anläggningsmaskiner i Stockholm AB har i företaget alla tillstånd som erfordras för att kunna utföra alla typer av sprängningar. Genom vårt medlemskap i Bergsprängnings Entreprenörernas Förening, BEF, får vi kontinuerligt utbildning inom säkerhet, lagar och förordningar, teknisk utveckling samt kvalitets- och miljöarbete.

Skötsel av trädgård, fastigheter, mark Huddinge

Bolaget har kunniga trädgårdsmästare med lång branscvana, och är verksamma över hela Stockholms-området för markarbeten och skötsel av fastigheter. Vi utför markskötsel, trädgårdsskötsel, häck & gräsklippning, fastighetsskötsel, samt vinderunderhåll såsom snöplogning och snöröjning. Företaget gör även städning under alla årstider som höst och vårstädning. Under åren har vi jobbat mycket i södra Stockholm som Haninge, Västerhaninge, Vendelsö, Vega, Huddinge, samt mycket på norrsidan som Väsby, Knivsta, Arlanda, Vallentuna och Åkersberga bland annat. Vi köper material från toppleverantörer.

Erfarenhet & Kunskap i Stuvsta

Med våra många år i branschen vet vi vad som krävs för att utföra säkra sprängningar som håller hög kvalitet. Vi har i dag flera stora kunder som fortlöpande anlitar oss för spränguppdrag. Bland dem kan nämnas Peab, Skanska, NCC och Svevia. Mark & Anläggningsmaskiner i Stockholm AB har erforderliga entreprenadförsäkringar, god ekonomi och F-Skattsedel.

Kontakta Fastighetskötare idag från Farsta!

Kontakta oss gärna för referenser och mer information!

 Lämna meddelande till oss

Namn *

Telefon *

Email *

Meddelande